Q-Notes - et kor i bevægelse

Nye medlemmer

Vil du synge i et rytmisk kor der vægter både kvalitet og hygge, så er Q-Notes måske noget for dig. Ønsker du at synge i koret, så skal du kontakte korets formand Birthe Kjøller på telefon 2664 9197 eller på mail b.kjoeller@gmail.com

 

 

 

Om Q-Notes

Q-Notes blev etableret i Svendborg i efteråret 1999 af en gruppe sangglade mennesker. Koret er organiseret som "Foreningen Q-Notes" og modtager støtte fra Svendborg Kommune.

Den 4. maj 2011 blev Q-notes som det første kor i Danmark certificeret cittaslowmedlem.

Koret består i dag af ca. 20-25 sangere i blandet alder og ledes af Mie Thomsen, sammen med sin mand Kevin Rowley, der udover at akkompagnerer koret på guitar også indstuderer sange sammen med mandegruppen.

   

Mie og Kevin har begge en bred musikalsk baggrund. Mie er uddannet som musiklærer og har taget efteruddannelse i korledelse samt i stemmetræning, bl.a. indenfor Joe Estill Voicetraining.

I 2013/14 tog Mie Diplomeksamen i Rytmisk korledelse ved Ålborg Musikkonservatorie.

Mie har tidligere stået i spidsen for et rytmisk kor og brænder i øvrigt for den rytmiske musik i alle afskygninger, hvilket koret nyder godt af.

Kevin flyttede til Danmark fra USA for mere end 35 år siden. Kevin der er uddannet cand.pæd. musik er et kendt ansigt i den sydfynske musikundervisning, hvor han bl.a. har undervist i musik på Skårup Seminarium, Svendborg Musikskole, Produktionshøjskolen, Svendborg Gymnasium og Ollerup Sang & Musik efterskole.

Undermenu