Q-Notes - et kor i bevægelse

Nye medlemmer

Vil du synge i et rytmisk kor der vægter både kvalitet og hygge, så er Q-Notes måske noget for dig. Ønsker du at synge i koret, så skal du kontakte korets formand Birthe Kjøller på telefon 2664 9197 eller på mail b.kjoeller@gmail.com

 

 

 

Koraftener

Tid og sted

Sæsonstart er normalt først i september.  Der er ikke koraftner i skolernes ferieperioder med mindre andet er aftalt. Endeligt starttidspunkt, aflysninger, ferier etc. informeres der løbende om.

Vi holder koraftner om mandagen fra kl. 19.00 - 21.30 på "Østerskole" og der indgang fra Fruersturvej

Selve korprøverne

Koraftenerne er præget af koncentret arbejde, men også muntre øjeblikke, hvor lattermusklerne tilgodeses. Humør og den gode oplevelse er i højsædet, og det sociale liv i koret er en vigtig del af fornøjelsen.

Korafterne starter med opvarmning af stemme og krop, og vi arbejder med rytmer, klange og improvisation. Vi er ikke verdensmestre, men vil gerne blive bedre, og det giver da ofte anledning til et godt grin, når ”motorikken” svigter. 

Vi indstuderer med noder, men vi bestræber os på hurtigst muligt at lægge noderne væk, når vi synger. Det er vores erfaring, at noder fjerner fokus og er et ”forstyrrende” element ved bl.a. koncerter. Man kan sige at ”Q-Notes” er ”No-Notes”

Vi arbejder seriøst, men der er også til til den gode stemning og til en kaffe/te-pause.